A praktikus és elegáns útitárs

Szinte bármelyik légitársaság utasterébe fel lehet vinni ezt a Travelite Air Base négykerekű jégkék kabin bőröndöt, hiszen csak 39 x 55 x 20 cm-es, mely 37 literes űrtartalommal rendelkezik, s mindössze 2,1 kg-t nyom.

Travelite Air Base kabin bőrönd - kicsi, de masszív

A bőrönd anyaga polipropilén, mely egy igen ellenálló, de könnyű szerkezetet biztosít a külső fényes héjnak, amelyre matt bordázatú díszítéseket tettek a dizájnerek. Az eredmény így egy stílusos, elegáns és modern megjelenés.

Felül a rugós emelőfogók kényelmes cipekedést biztosítanak lépcsőn vagy tömegközlekedési járműveken, s mivel könnyű a súly, így nem okoz túlságosan nagy megterhelést sem. A teleszkóp természetesen állítható magasságú, s amennyiben nincs rá szükségünk, teljesen betolhatjuk, hogy ne legyen útban.

2 év garancia jár a Travelite Air Base kabin bőröndre

Miután minőségi bőröndről beszélünk, így nem meglepő, ha a gyártó két év garanciát ad erre a nemcsak esztétikus megjelenésű, de egyben praktikus és sokoldalúan kihasználható kabin bőröndre.

Praktikus belső elrendezés

A minőségi béléssel ellátott, cipzárakkal elkülönített belső tér két-két gumis keresztpánttal, illetve egyik oldalán cipzáras zsebekkel rendelkezik, melyek optimális és jól rögzíthető tárolást tesznek lehetővé.

Biztonságos és időtálló kialakítás

Az elegáns kialakítású TSA rendszerű számzár segíti biztonságosan tárolni az utazás során a holmikat. A kerekek teljesen körbeforognak, így egyaránt lehet kényelmesen mellettünk sétáltatni, magunk után húzni, vagy akár előrefelé tolni. Városi séták során rendkívül hasznos és kényelmes ez a tulajdonság.

A Travelite Air Base négykerekű jégkék bőrönd szettben is kapható

Most kedvezményesen tudja megrendelni ezt a csodaszép Travelite bőrönd szettet, mely egy 39 x 55 x 20 cm-es (37 l 2,1 kg) kicsi bőröndöt, egy 45 x 67 x 27/31 cm-es (71/82 l 3,2 kg) bővíthető közepes bőröndöt, illetve egy 51 x 77 x 30 cm-es (105 l 3,5 kg) nagy bőröndöt tartalmaz.

Szinte bármelyik légitársaság utasterébe fel lehet vinni ezt a Travelite Air Base négykerekű jégkék kabin bőröndöt, hiszen csak 39 x 55 x 20 cm-es, mely 37 literes űrtartalommal rendelkezik, s mindössze 2,1 kg-t nyom.